• Tájékozódás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretnék érdeklődni,hogy ilyen májfunkciós eredmények alapján milyen állapotban van a máj. Kalium megh. 3,5 GOT. 52 GAMMA-GT 309 Alkalikus foszv. megh. 398 Koleszterin 7.4 Húgysav 495 Össz. bilirubin szérumban 24,1 MCV 99,6 MCH 34,7 MPV 7,1 Külön élő férjem sajnos több éves alkoholizálása mára már erre az eredményre jutott ill lábzsibbadás ,remegés és én véleményem szerint nem csak a pszihés állapotával vannak problémák hanem az elméjével is. Volt már több esetben eszméletlen állapotban és mivel aluszékony így több mértékű alkohol után elalszik, akkor úgy veszem észre hogy légzés kimaradásai vannak amit nagy levegő vétel után folytat. Köszönettel Juhászné Ultra hang vizsgálatra fog menni.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a májkárosodás témában

        Kedves Kérdező! A máj állapotának megítélésére nem elég a labor, épp ezért is küldték férjét-gondolom- ultrahangra. A zsibbadás, remegés oka toxikus ideggyógyászati károsodás is lehet, pontosat a tünetekkel kapcsolatosan a férje kezelőorvosa tud mondani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 14., 09:42; Megválaszolva: 2011. július 15., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés