Epe?

Tisztelt Vebdoktor! Ezzel a panasszal mar irtam Onnek.Orvosnal meg nem voltam, de a jobb oldali bordaiv alatti fajdalom meg nem szunt meg teljesen. Nem gorcsos fajdalom de kellemetlen, mostanra mar nem erzem egesz nap csak delutan inkabb. Neha meg ego erzes.Iszom az epe teat, nem merek orvoshoz menni, felos vagyok. Epekovek elmulhatnak csak az epeteatol, ha megis koveim vannak? Meg pongyola pitypang szarat eszem, ezt tanacsoltak epe problemakra. Vagy lehet mas komolyabb problema is a hatterben? On mit gondol, bar tudom hogy igy latatlanban nehez diagnozist feallitani.Koszonom!

Dr. Csuth Ágnes válasza epekő témában

Kedves Kérdező!

Epekövesség okozhatja a panaszait, de ennek megoldása egyedül a műtét lehet, semmilyen gyógyszer vagy tea nem képes feloldani. Szedjen Iberogast cseppet, kerülje a zsíros, fűszeres ételeket, az alkoholt, és mielőbb vizsgáltassa ki magát!

Kérdés: 2011. április 08., 15:15; Megválaszolva: 2011. április 10., 13:57

Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések

Magas májértékek
Kedves Doktor! 2017. Októberében megszültem első gyermekem. A terhesség alatt 2x felhasi görcsöm volt, a kórházban semmit nem találtak. A szülés...
Epekő probléma
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Néma epeköveim vannak. UH eredmény: „Az epehólyag folyadékot nem tartalmaz, egészét számos 5-15 mm-es kőreflex tölti...
Rovachol lágy kapszula
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Édesanyámnak (55 éves) epeköve van (egy két centiméteres és több apró) . Egy ismerősömtől hallottam a Rovachol nevű...
Epekő és Salvus víz
Tisztelt Cím! Kérdésem a következő: epekő esetén szabad e Salvus vizet inni? Válaszukat előre is köszönöm!
Epekő robbantás
Tisztelt Doktornő/úr! Azt szeretném megtudni, hogy 2 db 2 cm-es epekövet robbantással lehet-e kezelni, vagy már túl nagyok ehhez az eljáráshoz?...