• Rovachol lágy kapszula

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Édesanyámnak (55 éves) epeköve van (egy két centiméteres és több apró). Egy ismerősömtől hallottam a Rovachol nevű lágy kapszuláról. Kérdésem az lenne, hogy ez a kapszula valóban feoldja-e az epeköveket? Amennyiben igen, milyen előrehaladott epekőképződésre lehet alkalmazni? További kérdésem lenne, hogy Ön szakorvosként javasolja-e a szedését, vagy van-e valamilyen ellenjavallata? Amennyiben javasolja, milyen dózisban és mennyi ideig? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a epekő témában

        Ha már kialakult epehólyag-kövesség van, nem érdemes a Rowachol-t használni, mert a köveket nem oldja fel, de epegörcsöt, epeuti kövességet provokálhat. Epehólyag-kövességben az epehólyag műtéti eltávolítása javasolt.


        Kérdés: 2016. december 29., 21:50; Megválaszolva: 2017. január 01., 15:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: