Papilla 2.

Tisztelt Bánfalvi doktor úr! Köszönöm a gyors választ (Papilla címre)! A kúp összetétele: Balsamum peruvianum gta 4.0, Tabl. Nitroglicerin (0.5 mg) gta 0.008, Pulv. Lidocain gta 1.5, Butyri cacao q.s.m.f.l.a. Napi 1 kúppal picit javult a helyzet, már volt olyan nap, hogy alig fájt. Próbálom a székletet rendezni, hogy minden alkalommal krémes állagú legyen, de ez nagyon nehéz. Említett egy korszerűbb módszert a papilla eltávolítására. Szombathelyi vagyok, nem tudom, hogy itt van-e olyan orvos, aki ilyennel dolgozik. Ha ismer ilyet, kérem segítsen. Ha nem, kérem írja meg, hogy Ön ezzel a módszerrel műt-e. Azt is említette, hogy valószínűleg nem csak ez a baj, hanem egy állandóan kiújuló repedésem is lehet. Nem tudom, mit lehet tenni, ha a kúpozással sem jön rendbe. Műtétet nem szeretnék, főleg záróizom átvágással nem. Szívesen elutazok Székesfehérvárra, ha Ön tud segíteni a problémán műtét nélkül (a honlapon tett róla említést) . Persze tudom, így látatlanban nem lehet erre pontos választ adni, csak vizsgálat után, de szeretnék a helyzettel tisztában lenni (ez botox kezelést jelent? ) . Június végén nyaralni megyünk, szeretnék addigra rendbejönni. Eléggé el vagyok keseredve, régóta kínlódok már ezzel a dologgal. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bánfalvy Péter válasza proktológia témában

Kedves Hölgyem!

Sajnos nem ismerek szombathelyi, vagy más közeli orvost, aki ezzel az eszközzel dolgozik, nekünk sikerült ilyet beszerezni.

A repedéses dolgot gyógyszerekkel, gyakorlatokkal, egyéb kezeléssel (botox nélkül) rendbe tudjuk tenni valószínüleg bőven nyár előtt.

Kérdés: 2011. február 15., 20:20; Megválaszolva: 2011. február 22., 08:53
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás