• Székrekedés, epekő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno! az èdesanyàm 77èves èn itt èlek màr 11ève Jesoloban Italia anyukàm problèmàja a kovetkezo sajnos egy hèten 1-szer vagy 2-szer tud szèkletet uriteni van neki 2,5-cm epekove is a kèrdèsem a kovetkezo mivel mi az oliva olajat èvek òta kozvetlen a feldolgozòtol veszem az elso sajtolàs a legfinomabb legszuzebb olaj azt tanàcsoltam az anyukàmnak minden reggel egyen ètgyomorra 1evokanàllal meg elkeztem neki a Lactivot hogy 1hònapban egyszer 10fijolàt igyon meg ètkezès elott ezzel jòt tanàcsoltam ès az olaj nem okozhat problèmàt az epekovènek?hàt ezt szeretnèm megkèrdezni

        Dr. Boros Miklós válasza a epekő témában

        Tisztelt Kérdező! Az Ön általa javasolt életviteli tanácsok helyesek. Ezen kívül fogyasszon több folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea). Egyen több növényi rostot és mozogjon minden nap (séta). Amennyiben nem alakul a székrekedés egy hasi ultrahang indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 18., 21:37; Megválaszolva: 2011. január 21., 09:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés