• Tisztelt Dr. Nő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő! Válaszát nagyon köszönöm. Mindenképpen visszamegyek a háziorvoshoz. Viszont most az a probléma áll fönn, hogy amióta a Bolus adstringens sikeresen megfogta a hasam, azóta alig van székletem, s ha van, az is vagy nyálkás, véres, s nagyon kevés. Enni eszem, s csodálkozom is, hogy hova fér el az a "sok" étel, mert ki nem jön... Mennyi idő után kell aggódni, ha az embernek nincs normális széklete? Köszönettel: Piri

        WEBBeteg szakértő válasza a széklet témában

        Kedves Pirike! A bolus adstirngens szedését már nem ajánlanám. A véres széklet bakteriális fertőzést sejtet, de úgy gondolom, egyéb belgyógyászati betegség is fennállhat. Önnek máris aggódnia kell, és azonnal induljon háziorvosához, ne halogassa tovább. Járjon a végére, kérem.


        Kérdés: 2010-03-15 21:20:09; Megválaszolva: 2010. március 15., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.