NEM JAVULÓ SZÉKLET

Tisztelt DR úr A kérdésem a következő lenne , Többször írtam , a dr úrnak , mindig nagyon gyors és, jó diagnózist állapított meg nálam nagyon hasznosak voltak a tanácsai ezt szeretném megköszönni. De most van az a pépes székletem ami nem múlik már 3 hete , nem fáj semmim , nem fogyok minden vizsgálatot megcsináltattam , vastagbél -gyomor tükrözést , natív hasi kismedence MR-t hasi ultrahangot labort minden tumor markellel , mellkas natív CT , mind negatív eredménnyel végződtek , van egy kis tüdő tágulatom de azt mondtak ezzel semmit nem kell csinálni, nem dohányzom nem iszom soha nem drogoztam , 15 évet verseny sportoltam ma is sportolok magán edző termemben heti 5 napi súlyzós edzés és futópad heti 5 nap 40 perc futás ezt ezért írom le mert teljesen egészségesen élek és 8 hónapja kaptam 2 adag antibiotikumot a fogászaton azóta problémáim vannak . szedtem napi 2 szem Bolus adstringens és rendes székletem volt de ha abba hagytam rá 3 napjára megint pépes széklet van napi 2 szer , meddig lehet szedni ezt a kiegészítőt . vagy mellette valami más gyóygszert ami jó lehet , vagy milyen vizsgálatra menjek el , a székletemben semmi emésztetlen dolog nincs színe barna. Vagy lehet ez daganat gyanús ilyen széklet , válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a széklet témában

A széklet eltérést az antibiotikum okozta bélflóra eltolódás okozhatja. Érdemes lehet tartósabban probiotikumot használni (több hónapig, pl. Bonolact Regeneral-t vagy Progastro835-öt), a még ennél is természetesebb segítség a kaukázusi kefír rendszeres fogyasztása + a rostbevitel fokozatos emelése lehet. A negatív tükrözések mellett gyomor-bélrendszeri rosszindulatú folyamat kizárható, a panasz sem utal erre.

Kérdés: 2020. december 28., 23:09; Megválaszolva: 2020. december 29., 08:21
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés