• Gombóc a torkomban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Högyem/ Uram

        Harminckét éves férfi vagyok. Már néhány éve egy gombócot érzek a torkomban, mely nem akar szűnni, és gyakran a nyelésben is gátol. Több alkalommal jártam már családorvosnál és néhányszor fülorgégész szakorvosnál is. Több alkalommal voltam garatvizsgálaton, volt amikor sztreptokokuszt mutatattak ki, kaptam különféle antbiótikumos kezelést, injekciót is de azok sem használtak. Lassan azt gondolnám, hogy paranoia ha nem látnám a kézenfekvő tüneteket, azaz azt, hogy gyakran gennyes váladékot kell köpködnöm, gombócot érzek a torkomban és ritkábban a vizeletem is csip, valamint helyenként a leheletemnek is kellemetlen a szaga.

        Nem szeretném az idejét részletesebb leirással is rabolni, viszont válaszát előre is köszönöm.

        Tisztelettel

        Gergely

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gombócérzés témában

        Kedves Gergely!

        A gombócérzést okozhatja még reflux, nyelőcső mozgászavar vagy -szűkület, megnagyobodott pajzsmirigy és lelki ok is.Tovább kell folytatni a kivizsgálást, gasztroenterológushoz kérjen beutalót!


        Kérdés: 2010-03-02 16:24:35; Megválaszolva: 2010. március 02., 16:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.