• Állandó lágy széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A terhességem alatt kezdődött, hogy a sült,   párol hagymától heves görcseim lettek.(pl. pörkölt)Ennek több mint 10 éve már. A görcsök addig voltak, amíg heves hasmenéssel kisérve a hagyma el nem hagyta a szervezetemet. Egy éve elkezdtem aloe vera kapszulát szedni, és a görcsök csodák csodájára elmúltak. Már nem kell figyelnem mikor milyen ételben van hagyma és, hogy azt mikor hol eszem.De a lágy széklet az állandósult.Nincs epekövem.Nem tudom mennyire gond az állandó hasmenés illetve lágy széklet.Időnként vérzek is ami lehet belső aranyér? Külső biztos nem mert nincsenek látható tüneteim.És nem az erölködéstől vérzek az biztos.Köszönettel 

        WEBBeteg szakértő válasza a széklet témában

        Kedves Kérdező!

        A lágy széklet (ha nem hasmenés, tehát nincs naponta 3-náél többször) nem probléma, sőt a bél szempontjából előnyös. Fájdalmatlan végbél-vérzést okozhatnak belső aranyerek, de nagyobb polyp, diverticulosis, akár rosszindulatú folyamat is. Emiatt mindenképp további vizsgálatot javasolnék (vastagbéltükrözést).

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 12:26:06; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: