A helikobacter visszajöhet?

Tisztelt Dr. Az lenne a kérdésem hogy a helikobacter miután kikezelték vissza jöhet-e? Mert most négy hónap után ugyan azt érzem.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza helicobacter témában

Tisztelt Kérdező!

Természetesen újrafertőződés lehetséges, ez Magyarországon évi 1-3% eséllyel következik be.

Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Kérdés: 2009. május 05., 19:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:57
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...