Hasnyálmirigy daganat

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Állandó gyomorfájás,sárga széklet miatt voltam vérvételen. Amiláz,Lipáz,Crp, vörös vérsejt süllyedés,mind jók lett a vérképemen és negatív lett a hasi uh is. Így ki lehet zárni a hasnyálmirigy daganatot? (Családban régebben volt,emiatt aggódom) Köszönöm válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasfájás témában

A hasnyálmirigy rosszindulatú folyamatát képalkotók segítségével tudjuk kizárni, hasi ultrahang, de még inkább kontrasztos hasi CT alkalmas rá.

Kérdés: 2021. március 29., 15:23; Megválaszolva: 2021. március 30., 09:45
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Bélproblémák
Tisztelt Doktor úr! Évek óta küzdök bélproblémákkal (székrekedés, hasmenés, hasfájás) . 2021. január 20-án volt béltükrözésem, ahol nem...
Hasi panasz
Kedves Doktor úr/nő! A köldököm körül érzek tompa fájdalmat közel kettő hete, de volt 1-1 panaszmentes nap. Néha a köldökömtől balra, néha...
pépes széklet
Inkább az esti órákban étkezés után 1-3 órán belül jelentkezik.Erős hasgörcs, csikarás követő pépes széklet (ami ürülés után megszűnik és...
uh vizsgálat
Tisztelt Doktornő/Úr! Gyermekem, aki fiú és 19 éves egyetemista, gyakori köldökkörüli hasfájásra panaszkodott. Kértem időpontot egy...
bál oldali fájdalom
Napok óta hasfájással küzdök, főként étkezés utáni rosszulléttel. Ma ez baloldali görcsös fajdalommal társult, ami derék tájra is kisugároz....