Pajzsmirigy + SM betegség

Üdv Dr.nő! Legutóbb beszélgetésünk óta megtörtént a vérvétel érdeklődnék mennyire lehet ez rossz vagy jó? Mellékelem a vérképem. Akkor ez volt a kérdés: Olyan kérdésem volna hogy SM beteg vagyok most ért véget a Mavenclad 2. évi 2. adag kezelésem ami után egy db ig nem kapok semmit. Fő problémám hogy 164 cm vagyok és 41 kg voltam eddig is küzdöttem hogy jöjjön fel rám valami de a napokba már 37.7 estem. Hiába eszek rendszeresen. Nem marad meg. Voltak SZTK tesztek TSH vizsgálat de minden negatív és jó orvosok szerint. Hova milyen irányba forduljak hogy tudjak tenni ez ellen. Szedet Vitaminok: Milgamma N, Dvitamin, E vitamin, Bilobil Ez volt válasz: Kedves Kérdező! Felszívódási zavar nem lehet? Liszt vagy laktózérzékenység? Vashiány? Általános labor hasi uh lisztérzékenység, vas, ferritin szint!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza soványság témában

Kedves Kérdező!

Igen ebben nagy eltérés nincs. Akkor ha lisztérzékenység, laktóz nincs, esetleg gastroenterológiára lehetne elmenni, kivizsgálás céljából, vagy átmenetileg tápszert is tudnának írni a hízáshoz.

Kérdés: 2021. március 01., 20:32; Megválaszolva: 2021. március 02., 08:12
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett