• Hasnyálmirigyrák? Vastagbélrák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Kezdeném az elejétől 4 hónapos sztori a mellembe felfedeztem egy csomót 1 hetet kellett várni mammográfiára addig én idegileg pszichésen kikészültem féltem hogy rákos vagyok nem nagyon ettem sem folyadékot nem ittam túl sokat csak cigiztem aztán kiderült hogy nincs rák. Egyből utánna kaptam egy gombás szájfertőzést kaptam rá ecsetelőt utánna kezdődött a torokban gombóc nyelési nehézség voltam mellkas röntgenen nyaki gerinc röntgenen fül orr gégészeten minden negatív volt nyaki ultrahangon is rendben találtak mindent. Persze a szorongás nem maradt abba. 4 hete nyálkás volt a székletem attól ismét féltem utánna kezdődtek az alhasi fájdalmak. Elküldtek széklet vizsgálatra ami csak vírusokat nézett meg féreg egyebek az negatív lett. Voltam hasi ultrahangon ott annyi volt hogy köldök körül rendkívül gázos telt meg van rajt egy olyan hogy perisztaltikázó bélkacsok de normális leletnek lett kiállitva viszont azóta köldöknél alhas egész vese tájékon fájdalmaim vannak ami állandósult akkor nem érzem ha alszom. Napi 1 székletem van néhol azt is úgy kell erőltetni néha lágyabb sárgás és vannak benn úgymond sötétebb részek de úgy vettem észre hogy lebeg zsíros is nem tudom vért nem igazán vettem észre de lehet h a sötétebb részek már az lehet WC papíron vért még nem tapasztaltam. Voltam proktológusnál megvizsgálta a végbelem anoszkópiával meg ujjal azt mondta tumor nem látható visszavittem háziorvosnak a leletet ő annyit mondott hogy enyhe aranyerem van ugye éreztem h valami nem oké idegentest érzés volt. Van hogy már mindenhol fáj a hasam néha éreztem hogy már a hátba is sugárzik.Sokan jönnek azzal hogy pszichés eredetű. Vérvizsgálatom vashiányt állapított meg most nagyon félek hogy 28 évesen ilyenfajta rákom van. Gyógyszert amit szedek az 0,5 mg rivotril

        Dr. Plósz János válasza a szorongás témában

        A panaszok egyik felvetett diagnózisra sem típusosak, de az Önben felmerülő diagnózis kizárására vastagbél-tükrözés (vastagbélrákra) illetve hasi CT vizsgálat alkalmas.


        Kérdés: 2019. december 24., 11:03; Megválaszolva: 2019. december 24., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: