• Máj gond az alkoholtól

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Körülbelül 3 hónapig napi rendszerességgel hatalmas mennyiségű alkoholt fogyasztottam (Napi 1 liter tömény) 2 hete abbahagytam az ivást. Tegnap vérvételen riasztó adatok jöttek ki és most be vagyok pánikolva, hogy halálos értékek: GGT 798, se slanim aminotranszferaz 273, aszparat aminotranszferaz 161. összkoleszterin 7, 8.

        Dr. Plósz János válasza a Máj, Alkohol, Alkoholizmus témában

        Az értékek nem halálosak, a máj igen jól regenerálódik, ha nem éri ártalom. Javaslom, kerüljön minden, májra ártalmas szert (gyógyszer, vegyszer, oldószer, alkohol), illetve használjon antioxidáns szereket, étkezzen egészségesen.


        Kérdés: 2017. április 07., 16:07; Megválaszolva: 2017. április 11., 15:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.