apróbb epe gondok

Tisztelt Doktor Úr/nő! Fiam a gyermekorvostól Gallmet_N kapszulát kapott, mivel emésztési zavarainak hátterében az epesav gyenge termelését látja. Kérdésem az lenne, hogy ennek a marhaepét tartalmazó szernek valóban biztonságos e a szedése egy fiatal szervezet számára? És nincs e hozzászokási veszély? Visszaállhat a normális epeműködés ezzel az egy havi adaggal. (Szervi eltérés nincs neki) Köszönettel. Mami

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a epe témában

Tisztelt Kérdező! A javaslatom, hogy vezessenek étkezési naplót. Így fény derülhet a panaszokat okozó élelmiszerekre. Alkalmazzanak probiotikus kúrát. Az étkezésekben csökkentsék az egyszerű szénhidrát bevitelét, ne fogyasszon szénsavas italokat. Minden nap mozogjon legalább fél órát. Az étrend-kiegészítő alkalmazása nem oki terápia és tartós alkalmazását nem is javaslom.

Kérdés: 2012. február 06., 13:57; Megválaszolva: 2012. február 08., 09:01
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Érdeklődés
Bélrendszeri probléma
Gastroenterológiai szövettani lelet
Mit jelent ez a lelet?
Jobb oldali hasi fájdalom és...