• Lyme kór újra fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 2012-ben diagnosztizáltak nálam Lyme kórt. Erre megfelelő antibiotikumos kezelést kaptam, majd az Ön ambulanciájára jártam. Most újra megjelent egy tipikus folt, bár mint ahogy 3 éve most sem vettem észre, hogy volt bennem kullancs. Most vettek vért és elkezdem az antibiotikum kúrát. Ennek ellenére, szeretném az Ön szakértelmét igénybe venni, bizonytalan vagyok, hogy ez lehet-e egy fellángolás, vagy friss fertőzéssel állunk szemben. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Papp Edit

        Dr. Lakos András válasza a Lyme-kór témában

        A felvételen nem sok látszik, de talán ez nem is Lyme folt. A fertőzést meg lehet ismételten kapni, fellángolás kizárt.


        Kérdés: 2015. július 22., 13:08; Megválaszolva: 2015. július 23., 07:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Hölgyem/Uram! A mai székletem tartalmazott egy hosszabb fonalra hasonlító vékony csíkot. Lehetett ez féreg vagy ez normális jelenség? Hogyan deríthetném ki, hogy az lehetett-e vagy sem, illetve ha az, akkor ez mekkora problémát jelent?...
        Tisztelt Doktor Úr! Szerettem volna nagyon részletesen leírni a problémám de sajnos itt nem adott a lehetőség! 2019 július 30án fedeztem fel tükörrel hogy cérnagiliszta fertőzésem van, másnap azonnal háziorvos Vermox kúra az egész...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció