• Lyme kór kezelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Tisztelt doktor úr,tavaly(kb egy éve lyme kórt diagnosztizàlt a bőrgyógyàsz.Azi Sandozt írt fel.A folt ami a nyakam körül körbe volt és a bokàmnàl,elmúlt.De igazàból pàr napig tartott a kezelés.A baràtnőm szerint azóta van baj az idegeimmel.Hozott egy tesztet ami pozitív lett.Szeretném biztosra tudni,hogy maradt e bennem vírus.Ha igen,mit kéne tennem.Előre is köszönöm.

        Dr. Sarkadi Adrien válasza a Lyme-kór témában

        Kedves Kérdező! Javaslom, hogy az eredményeivel keressen fel infektológus szakorvost, aki értékeli, hogy klinikailag illetve laboratóriumilag utal-e bármi jel arra, hogy részletesebb vizsgálatra vagy újabb kezelésre volna szükség Lyme-kór ügyével kapcsolatosan. Az Ön által leírt információk alapján egyebet nem tudok javasolni. Üdvözlettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus


        Kérdés: 2019. december 25., 21:20; Megválaszolva: 2020. január 08., 09:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: