Vibrációs gép használata javasolt-e?

T! WEBBeteg! Túlsulyos, porckopásos és kissé problémás visszérrel rendelkező vagyok. Úszni és Aquafitneszre járok, heti 2-3 alkalommal. A fenti problémák miatt javasolt-e számomra a vibrációs rezgéssel működő Lotos 6125 gép használata, vagy a Lotos 3D?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza a vibrációs tréner témában

Kedves Kérdező! A porcok kopásos elváltozása miatt nem javasolt semmilyen vibrációs kezelés, a csigolyák közötti porckorongok ilyen esetben könnyebben "kicsúsznak" a helyükről. Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. április 28., 08:58; Megválaszolva: 2014. április 29., 09:39
Kérdések és válaszok: Elhízás
Pajzsmirigy ?
Stroke után hízás
"rossz íz" nem maradhat
Miért hízok?
Cukobetegség