• Mi várható?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Majcirozisa van mar ket eve.A has tobbszor feltelt vizzel es a koldokon keresztul kifolyt.Vizhajto nelkul oriasira puffad.Korhazrol vagy esetleges mutetrol hallani sem akar.Aposomrol van szo.Mit lehet tennies mire szamithatunk?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a cirrhosis témában

        Kedves Kérdező! A leírtak alapján az apósa a májcirrózis előrehaladott állapotában van. Nagy mennyiségű vízhajtóval, esetleg kórházban történő hascsapolással a hasi folyadék mennyisége csökkenthető. Ez csak tüneti kezelés és a májbetegség előrehaladott állapotán nem változtat. Esetleg szóba jöhet katéterterápiás megoldás a hasi folyadék folyamatos elvezetésére.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 06., 13:55; Megválaszolva: 2011. május 07., 20:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Édesanyám 2. típusú cukorbeteg. Vese funkció értékei kissé romlottak és emiatt 2018. febr. végén a Merckformint 850-ről 500-ra csökkentették, a DIAPREL MR maradt 60 mg. Azóta nem igazán tudjuk beállítani a cukorszintet,...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés