• Miért vagyok állandóan éhes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt webBeteg! Olyan problémám van ,hogy egésznap gyötör az éhség pedig még többet is eszem az átlagnál. Reggelente is sokat eszem délben átlagosan ebédelek utána 4 óra körül egy tányér levest eszek majd 6-kor megint és vacsorára ismét leves és második és majd késöb kb9ora körül még kell enem .Reggel meg ugy ébredek mint aki nem evet már egyhete semit sem.Miért van ez az álando éhség érzetem ,ezt szeretném meg tudni. Üdvözletel Róbert

        Dr. Csuth Ágnes válasza a éhség témában

        Kedves Róbert! Oka lehet pl. a pajzsmirigy túlműködése, egyes étrendkiegészítők szedése,felszívódási probléma, pszichés okok.A kórtörténet és a szedett gyógyszerek áttekintése lenne az elsődleges, háziorvosa fog tudni segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 04., 11:04; Megválaszolva: 2011. március 07., 08:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés