• Éhség érzet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem egy kérdéssel fordulnák önnőkhöz. Alap betegségem reflux, ill. gyomorfekély amire gyógyszert szedek nagyjából tünet mentes. Mostanában viszont állandó éhség érzetem van közvetlen evés után is akár. Elvileg a cukor szintem megfelelő éh gy. 5.0 /90 perces 4.3 kérdésem hogy mi okozhatja problémát? Az étkezéseim 2-3 óránként van.

        Dr. Boros Miklós válasza a éhség témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépésben vezessen étkezési naplót és számolja ki a bevitt kalóriát és összetevőket. Csökkentse étkezésében az egyszerű szénhidrátot és egyen több növényi rostot. A vércukorszint valóban rendben van, így a táplálkozásban kell keresni a megoldást.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 03., 23:19; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés