Elszíneződő lábujjak?

Tisztelt Dr..nő! Ezúton is szeretnék őnöknek kellemes ünnepeket kíváni és egészségben gazdag új évet! Kérdésem a következő! Már vagy 1-2 hete vettem észre, hogy a bal lábam 2.és 3. lábújjam minden egyes fürdésnél illetve meleg vízzel való érintkezésnél bekékül! Kissé meg van dagadva mert ha olyan cipő van rajtam érzem, hogy nyom ami azelött nem volt.Úgyanez van a jobb lábam 3. újjal is ami halványult a kék színeződés! Észrevedtem, hogy fáj néha a lábam fent a comb tővében és a vádlinál mintha nőnék, de hát úgye azt már nem fogok! Apukám sajnos érszükületes mütöték is töbször! Örökölhetem tőle ezeket? A stressz befolyásolhatja? Igen stresszes vagyok az elmúlt hónapban. Mi lehet az oka az elszineződésnek? Köszönettel és tisztelettel: Katica ú.i. nem dohányzom és nem iszom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza végtag témában

Tisztelt Kérdező!

Mivel a leírt tünet kétoldali nem érrendszeri eredetűnek tűnik. A stressz valóban okozhat hasonló jellegű panaszokat is. A javaslatom, hogy amennyiben tartós a leírt tünet lássa érsebészeti szakrendelés. Kerülje a szűk cipők viselését.

Kérdés: 2010. december 21., 09:17; Megválaszolva: 2010. december 26., 21:38
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina