Jobb felkar megvastagodásásnak oka?

Jobb felkarom megvastagodott, kb 2-3 cm a külömbség. Mellkas Ct negativ volt, UH. vizsgálat: Jobb felkar subcután része mérsékelten kiszélesedett.Bal oldalon: 16-18 mm vastagságu, jobb oldalon 24-28 mm vastagságu., érvizsgálat is negativ volt/ Dupplex/Szeretném megkérdezni ez kóros-e van-e jelentősége?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza végtag témában

Tisztelt Kérdező!

A kivizsgálása komplett és a valóban veszélyes állapotokat kizárták. Amennyiben jobb ikezes a háttérben meghúzódhat túlerőltetés. Pihentesse karját és alkalmazzon gyulladáscsökkentő krémet. További vizsgálat a fokozódó duzzanat és fájdalom esetén szükséges (nyirokkeringési zavar) .

Kérdés: 2010. december 09., 15:44; Megválaszolva: 2010. december 13., 09:08
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat
Segítség kérés