Térdműtét

201006.ban TEP.beültetés történt. 3hónap után a csontok nagyon fájnak. A műtéti területen az izmok és a bőr érzéketlen. Ez még belefér a gyógyulási szakaszba? A járás nehézkes.Orvosi kontroll alkalmával nem találtak elváltozást. Nehézgépkezelőként dolgozhatok-e továbbra is? Aszfaltozás a munkakör, de kézzel irányítom a gépet, ami különböző testhelyzetet igényel. Emellett még inzulinos cukorbeteg vagyok, magas vérnyomás is van, amikre gyógyszert szedek. Várom válaszát, köszönettel.

Dr. Csuth Ágnes válasza munkaképesség témában

Kedves Kérdező! A munkaképesség megítélésére vizsgálatok eredményeinek ismerete nélkül nem vagyunk hivatottak, olyan orvos fog tudni erről pontosabb felvilágosítást adni, aki személyesen ismeri önt és az ön állapotát, vagy a háziorvost vagy az üzemorvost kérdezze meg.

Megválaszolva: 2010. szeptember 29.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Helyi érzéstelenítéses műtét után...
Trombózis félelem mellműtét után
Fertőzés veszély, denevérről
Kislány szedhet-e fitoösztrogén...
Baba cipő dilemma
Csuklás oka