• Sűrű vér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        11-éves kislányomnak sűrű a vére, panassza volt hogy hányigerevan és szédül elvitük orvoshoz de nem tudta a vért leveni mert sűrű volt.mitől lehet? Válaszát előre is köszönöm. F. Györgyné

        WEBBeteg szakértő válasza a vérvétel témában

        Tisztelt Kérdező!

        A sűrűbb, azaz koncentrált vért is le lehet venni, bár nehezebb. Fogyasszon bőségesen folyadékot (szénsavmentes ásványvíz). A kiszáradás leggyakoribb oka a hányás, hasmenés. Amennyiben egyik sincs a labort, vérvételt meg kell ismételni.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-02-18 17:58:04; Megválaszolva: 2010. február 18., 17:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: