Hirtelen láz

T. WebBeteg! 59 éves, nő vagyok. 9 hónap alatt 4 alkalommal történt meg, hogy hírtelen, minden előzmény nélkül belázasodok, 37,8-39,0 fokig változó, és ez tart 3-4 napig. Ehhez semmiféle nátha, fájdalom, köhögės nem tårsul, csak mérhetetlen fáradsåg. Megszűnėse ugyanolyan gyors, mint a kezdése. A változó koron mår régen átestem. Válaszukat köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza láz témában

Kedves Kérdező!

Látatlanban, a beteg vizsgálata, esetleges más vizsgálati leletek ismerete nélkül nehéz konkrét véleményt mondani. A szedett gyógyszerek alapján idült légúti betegséget feltételezek. Nem derül ki a leírásából, hogy a Metoject injekciót miért kapja. A láznak az alapbetegséggel is lehet kapcsolata. A láznak számtalan oka lehet, amennyiben semmilyen más tünete nincsen , akkor állhat a hátterében valamilyen vírusfertőzés is. A fáradtság a lázzal együtt jár. Mindenesetre javasolom, hogy keresse fel kezelőorvosát. Véleményem szerint vérkép és mellkasröntgen felvétel megfontolandó.

Kérdés: 2020. február 07., 08:26; Megválaszolva: 2020. február 10., 14:10
Kérdések és válaszok: Egyéb
Mi lehet a betegség és a kiváltó...
Fontos tudnivaló, hogy november 30-án védekezés nélküli szexuális kapcsolatot létesítettem egy új partnerrel. Ekkor épp meg voltam fázva, ezért...
Láz, izzadás
Kedves Doktornő/Doktor úr! Vasárnap kezdődtek a panaszaim reggel, enyhe hőemelkedéssel, aminek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, el is telt a...
Hogyan tovább?
Tisztelt Dr. Plósz János! Panaszaim július 6-án kezdődtek munkahelyemen lettem rosszul, sápadt lettem és úgy éreztem mindjárt elájulok.Haza...
gyermek laz
Szeretnék kérdezni a kisfiam havonta lázas kb 3-4 napig.lehetséges h a fogatol? mert a gyerek orvos azt mondta h a lázzal nem kell orvoshoz...
Milyen betegségre utalhatnak a...
Tisztelt Dr. Úr! Május óta lázam ill. hőemelkedésem van.Ehhez társult erősen intenzív hüvelyi nyilallás.Ezek után elmentem a további...