ismét vetélés?

Tisztelt Doktor Úr! 38 éves nő vagyok, tavaly áprilisban a terhességem missed ab műtéttel ért véget, kb. a 7. hétben. Akkor is volt barnázásom, illetve az UH-k alapján megrekedt egy fejlődési szinten a baba, majd elhalt a terhesség. Most ismét állapotos lettem (utolsó mensesem 2017.03.19-én volt) , azonban ma reggel kissé görcsöltem, és halvány rózsaszín, iletve barna váladékozásom jelentkezett. Bementem a kórházba, ahol UH-n látszott a terhesség, de embrió, illetve szívhang még nem. Két hét múlva kell újra mennem kontrollra. A vizsgálatot végző orvos Duphaston (3X1) és Aspirin Protect (1X1) szedését rendelte el. Kérdésem az lenne, hogy a gyógyszernek mennyi idő után kell hatnia, mikorra várható, hogy a barnázás elmúlik? Mennyi időt várjak, ha nem javul a helyzet egy újabb vizsgálattal? Az én előzményemmel törvényszerű, hogy ismét elvetélek? Félek, nagyon szeretnénk ezt a babát. Válaszát megköszönve: egy aggódó kismama

Dr. Tekse István válasza vetélés témában

Kedves Kérdező!

Ezt a terápiát a terhesség 12. hetéig minimum használni kellene. Nem törvényszerű, hogy ismét vetélni fog. 4-5 nap alatt enyhülni kell a panaszoknak.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2017. május 02., 10:46; Megválaszolva: 2017. május 16., 12:02
Kérdések és válaszok: Egyéb
Habab eredmény - Ez állhat a...
Tisztelt Doktornő, Már egyszer kérdeztem Öntől és nagyon hamar tökéletesen kielégítő választ kaptam. A komplett trombózis panelem és...
Méhnyak elégtelenség
Kedves Doktor Úr! Problémám a következő: 6 év várakozás után a 3. lombik beültetésünk dupla örömöt hozott nekünk: ikerbabáink fogantak....
Családon belül több ilyen eset
Tisztelt Doktor Úr! Kétszer voltam állapotos, mindkét esetben sikertelenül. Elhalás 8 majd a 9. hétben, műtéti befejezés. A testvérem is szintén...
Missed ab. Utáni hosszabb vérzés
Kedves Doktor Úr! 2 gyermekes anyuka vagyok. Szerettünk volna férjemmel harmadik babát is. Terhes is lettem, de a 10. héten megállapították, hogy...
Terhesség?
Tisztelt Doktor Úr! 31 éves, gyermektelen nő vagyok, sajnos 3 misseb ab-val a "hátam mögött". A harmadik után mindenképpen alapos kivizsgálásba...