perimetritis

Tisztelt Doktor Úr! Nem is tudom hol kezdjem! A problémák 2014 decemberében kezdődtek.2015 januárban volt egy egészségügyi kaparásom, mert a december havi vérzésem nem múlott el csak a műtét után.HPV gyanú miatt isoprinosine-t szedtem 3 hétig.aztán mintavétel, aminek az eredménye jó lett.Egy-két hónapig rendben is volt aztán megint két hétre jött vagy nem múlott el a menszeszem.Szedtem a sok vérzéscsillapítót, ami persze nem segített.Nyáron elmentem magánklinikára, Az orvos ott is HPV vírusra gyanakodott mintavétel után, újra szedtem isoprinosin gyógyszert két hétig. A vérzés csak nem múlott, erre kaptam norcolut gyógyszert. Az segített elmúlott a vérzés.ami utána jött menstruáció két nap múlva elmúlott 8-9 napra.Rendszertelen volt, de elállt. 2015 október terhes lettem, (vagyis akkor derült ki) Terességmegszakításom volt 2015.10.30.visszamentem mert bűzös rózsaszín folyásom volt.Lett egy curettage belőle 2015.11.12.-én.Rá két napra vérezgettem gondoltam menstuálok.De nem 2015.11.19.-én estére nagyon erős vérzésem lett kórházba kerültem, másnap 2015.11.20.volt megint egy curettage. A műtét után az orvos azt mondta, most távolította el a terhességből visszamaradt gyerek háromnegyed részét. (persze ez a zárójelentésbe nem szerepel) . Azóta nem jelentkezett mensruáció. Mestuációs görcseim voltak egy hétig de vér nem jött.Nagyon erős fájdalmaim voltak.Kaptam norcolut gyógyszert beszedtem, fájdalmaim megint voltak a gyógyszer beszedése után két nappal nagyon erősek, még a székelés is annyira fájt hogy inkább kihagytam volna az életemből.Vérzés ugyan úgy nem jelentkezett visszamentem a panaszaimmal 2016.02.01. A vizsgálat eredménye: Lac.portio hátul.Kp.nagy uterus egyenes állásban, környezete szabad.Kolp: ép hám Hüvelyi USG: Rendesnél nagyobb uterus anteflexióban, (78*51*53 mm-es) a méh cávuma kitágult13, 3mm-es véralvadéksáv látható benne.Hyperechogén szövet nem látható. Mindkét oldalt kp.nagy, ép szerkezetű ovarium.szabad hasűri folyadék nem látható. Az ultrahang vizsgálat fájt.azt mondta az orvos holnapra meg fog jönni. Aztán nem jött. Megint mentem 8.-án, azt mondta az orvos várjunk egy hónapot.az elsején felírt gyógyszert 8.-án tudtam elkezdeni szedni, ami aktil duo.Nem tudom miért szedem, felírták.Fájdalmaim vannak, enyhék de állandóak. A kérdésem mi lehet a baj, várjak egy hónapot, vagy menjek el másik szakrendelésre. (Magánorvosra nem nagyon telik nekem.)

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A vérzés hiány oka az ösztrogén hormon túlsúlya. A méhnyálkahártya kiszélesedett, amíg az ösztrogén hormon fent tartja a méhnyálkahártyát addig nincs menstruáció.

A fájdalom az gyulladásra utal. Az antibiotikum szedése ezért jött szóba.

Várjon négy hetet, ha spontán vérzés nem jelentkezik akkor ismételt szakorvosi vizsgálat

és a menstruációs ciklus rendezése jön szóba.Ekkor szakorvosi vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2016. február 10., 12:13 ;Megválaszolva: 2016. február 11., 22:17
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse