Humira hatása a terhességre

Üdv! Én 7 éve kapom a humira injekciót, és most gyermeket szeretnénk és leálltam az injekció adásával és az lenne a kérdésem hogy kell e valami különleges vizsgálatot végezni a babánál ha teherbe esem?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Az olyan biológiai gyógyszerek melyet használt, biztonságosnak tűnnek terhesség alatt. Nem választódnak ki az anyatejjel sem.

Magzatkárosító hatásával nem kell számolni.

Kérdés: 2016. január 28., 07:58; Megválaszolva: 2016. január 29., 22:08
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse