Műtét? Halasztható?

Megvastagodott nyálkahártya (8mm) es két mióta miatt méh eltávolítását javasol az orvosom. Eddig 6 db depo-proverat kaptam 6 hónapon át. Magas vérnyomás betegséggel szenvedek így nem nagyon szeretnek belemenni a műtétre. Tényleg nagyon szükséges? Vagy lehet halogatni esetleg mióta embolizacio is megfelelő a gyógyuláshoz? Nagyon köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A kérdés az, hogy a mióma mekkora, milyen panaszt okoz.

Vérzési rendellenesség, alhasi fájdalom a vezető tünetek.

A magas vérnyomás az beállítható gyógyszeres kezeléssel.

A szükségét a beavatkozásnak ezek a tényezők határozzák meg. Az embolizáció is egy lehetséges kezelési mód megfelelő feltételek esetén a műtét mellett.

Kérdés: 2016. január 26., 20:21 ;Megválaszolva: 2016. január 28., 21:00
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse