Nyálkás széklet

Tisztelt Doktor úr! Három éve voltam béltükrözésen( gyakori hasmenés miatt) Akkor, laktóz érzékenységet állapítottak meg és több divertiiculumot.Normxot kaptam(2*2) Most jó fél éve újra elő jött a hasmenésem és sajnos nyálkás. Házi orvosomtól kaptam Normixot, (2*1)mig szedtem jó volt, de mikor letelt az egy hét, rövididő elteltével visszatért a panaszom.Protexin Ballancet szedtem tovább (napi 1-et, még a gasztróenterológus ajánlotta annak idején, hogy szedjem, ha előjön a hasmenésem)akkor nincs problémám. Abban bízom, hogy mivel nem olyan rég volt tükrözésem és akkor nem állapítottak meg komoly problémát talán nem lehet komoly betegségem. Nagyon félek a tükrözéstől (pánikbeteg vagyok, csak altatásban lehetett elvégezni)A nyálkás széklet lehetséges-e étel intolerenciától? Köszönve várom válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a Nyák témában

A nyák önállóan nem feltétlen jelent betegséget. Javaslom, használjon kombináltan és tartósan pre- és probiotikumot, a Normix is ismételhető kúraszerűen (3 havonta 1-1 hétig). Ha egyéb tünet (vérzés, fogyás, éjszakai ágynyugalmat megzavaró panasz) társulna, hozzá, akkor érdemes tovább vizsgálódni.

Kérdés: 2016. január 08., 09:40; Megválaszolva: 2016. január 08., 10:50
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés