lehetek terhes?

Fogamzásgátlot szedek mar 4eve.mult honapban a gyogyszer szunetben is csak ilyen barnas folyasom volt 4-5 napig.most viszont egy nappal kesobb jelentkezet es egy napig volt.egy kis rozsaszin es utanna barna.étvagyam az megnőtt és ugyerzem van terhes vagyok de jele semmi.tesztet ma reggel csinaltam negativ.ismeteljem meg a tesztet? lehetek terhes?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb. témában

A fogamzásgátló szedése mellett, ha előírásnak megfelelően szedi terhesség nem valószínű.

A fogamzásgátló alkalmazása mellett a menstruációs vérzés kevesebb.

Ha terhességre utaló tüneteket észlel akkor szakorvosi vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2016. január 02., 15:05; Megválaszolva: 2016. január 02., 22:38
Kérdések és válaszok: Egyéb
Változókori hormonális lelet
Tisztelt Doktor Úr! Hajhullás miatt kerestem fel bőrgyógyász orvosomat. 54 éves nő vagyok. A vérképemből kimásoltam a hormonlelet részt. Kérem...
Ortopédiai probléma vagy...
Égési sérülés utáni duzzanat...
Vér eredmény
Vér labor vizsgálatomnál Eosinopil gran. 6,96 % Haemoglobin 118 % Haematokrit 34 % MCV 78 MCH 345 Vas 3,4 Ezek az eredmények jelentenek...
Mi okozhatja?
Tisztelt doktorúr/doktornő! Körülbelül 1.5 hónapja, foghúzást követően (3 fog felülről, egymás mellett, nem tudom, van-e köze egymáshoz a...