Háromszor vetéltem

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap állapították meg, hogy elhalt a magzat, tegnap töltöttük a 9. hetet. Gyanús, hogy sokkal korábban történt az elhalás, mert már 2 hete is csak 4, 5 mm-es volt a CRL. Azt szeretném kérdezni, hogy normális-e, hogy ilyen CRL-méret mellett csak 2 hét múlva rendeltek be UH-ra. Lehet, hogy ez a szerencsétlen magzat már sokkal hamarabb elhalt. A fontosabb kérdésem pedig az, hogy az normális-e, hogy ma megállapítják a klinikán, hogy elvetéltem, és csak 6 nap múlva lesz a műszeres befejezés, mivel foglaltak a műtők? Nem lehet-e ebből baj? Nagyon szépen köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A vetélés megállapítására végzett ultrahang vizsgálat alkalmával élő embryót kell látni, a CRL az a embryo nagyságát, a terhesség korát jelöli meg. A korábbi ultrahang vizsgálat alkalmával bizonyosan élő terhességet láttak, azt követően nem növekedett az embryo. A vetélés tünete vérzés, gyulladás nem jelentkezett.Ezt hívják abbamaradt vetélésnek, /missed ab./,

Ennek időbeni felismerésére lehet várni, a beavatkozás napja is választható. Ha a vetélés tünetei jelentkeznek, vérzés alhasi görcsökkel akkor sürgősséggel jelentkezzen a kórházban.

Kérdés: 2015. november 18., 21:37; Megválaszolva: 2015. november 19., 20:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse