• Hosszú ideje tartó hányinger, szédülés, gyengeség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! Most már tizenöt hónapja élek folyamatos hányingerrel, fél év alatt tíz kilót fogytam a nem evés miatt, ezt a súlyomat tartom is. Az utóbbi időben, nagyjából egy két hónapja szédülés, gyengeség is csatlakozott a tüneteimhez. Orvosilag már elég sok helyen jártunk, gasztroenterológusnál, endokrinológusnál, nőgyógyásznál, pszichiáternél, hátha esetleg lelki eredetű a probléma, de mindezidáig eredmény nem született. A hasi ultrahangom negatív, a legutóbbi vérvételem eredményén pedig mindössze annyi látszik, hogy a NEUT 36, 2%, a LYMPH pedig 57, 5%. Azért fordulok önhöz a kérdésemmel, mert kicsit bizonytalanok vagyunk azon a téren, hogy neurológiailag is érdemes-e keresnünk a baj forrását. A körülbelül két hónapja tartó szédülés rendszertelenül jelentkezik, hol reggel, ébredés után, hol nap közben, hol este, attól teljesen függetlenül, hogy ettem-e valamit vagy nem. Folyadékbevitelre kifejezetten ügyelek, emellett kiegyenlített étrendet követek már egy ideje. A szédüléshez esetenként csatlakozik fejfájás is, ami nem erős, de nekem nem fájt a fejem soha életemben, ezért ezt is tünetnek mondanám. Abban bízom, esetleg a doktornő tudna valamilyen tippel vagy tanáccsal szolgálni, merre keresgéljünk még. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a alultápláltság témában

        Kedves Kérdező! Miért koplal? Miért ez az önpusztító viselkedés? A psychiátere nem volt a helyzet magaslatán! Ha valaki nem eszik, az lefogy. Ha továbbra sem eszik, meghal. Ezt akarja? Csodálkozik, hogy szédül és fáj a feje? Ha tartósan megfelelően táplálkozik és éli az életét, a tünetei bizonyára el fognak múlni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2015. augusztus 06., 15:28; Megválaszolva: 2015. augusztus 06., 19:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.