• csecsemo sargasag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kisbabam 1 honapos, es meg nem mult el teljesen a sargasag. Koraszulott baba, 36 hetre szuletett, elso baba es nagyon aggodom. Ma voltunk a haziorvosnal es o azt mondta, hogy az arcan van meg egy kicsi es nyakan is, en ugy latom, hogy a szeme is kicsit sarga meg. A 2, napon besargult, a hasaig volt sarga, 4.nap hazaengedtek, azt mondtak, hogy el fog mulni, de meg nem mult el teljesen. Szepen fejlodik, eszik, csak anyatejet, amugy nem nez ki betegnek, nem tul aluszekony. 2950 grammal szultett, amikor hazahoztuk 2720g volt, most 3550g. Szeretnem tudni, hogy nagy baj, hogy meg nem mult el egeszen vagy tovabb is elhuzodhat 1 honapnal? Jovoheten visszuk orvoshoz, de addig is szeretnek tudni valamit. Koszonom szepen!

        Dr. Balogh Andrea válasza a sárgaság témában

        Kedves Kérdező! Anyatejes babáknál a sárgaság akár 3 hónapos korig meglehet ez természetes dolog. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Dr. Balogh Andrea
        gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Balogh Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2015. január 30., 11:29; Megválaszolva: 2015. január 31., 19:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Plósz János doktor úr, már kaptam Öntől egy nagyon jó tanácsot, a Cholagolra hívta fel a figyelmemet, szedem is, és kicsit használ is! (20 éve kivették az epehólyagomat, de csak az utóbbi két évben okoz ez problémát, "epeelfolyási...