Lyme-kór Azi Sandoz 500 kezelése

Tisztelt doktor Úr! Decemberben a jobb lábszáramon csípéseknek tűnő foltok jelentek meg. Januárra egy középső folt körül 0, 5-2cm széles piros karikává alakultak át a foltok. A karika és a középső folt közötti bőrterület nem piros. A karika alakú piros folt dörzsölés után enyhén viszked, eren kívül más tüne, pl. láz, rosszullét, fájdalom nincsen. A háziorvos bőrgyógyászhoz utalt, aki Lyme-kórt állapított meg. Gyakran túrázok kullancsokkal fertőzött területen is. Kezelésként három doboz Azi Sandoz 500mg-es tablettát kaptam napi 2x1 tabletta dózisban. A kezelés után vérvételre kell mennem, a vizsgálat célja Borrelia. Kérdésem, hogy a Lyme-kór ellen hatásos-e a felírt gyógyszer a megadott dózisban, és van-e értelme a kezelés utáni vérvizsgálatnak. Colitis ulcerosa beteg vagyok, a betegségem jelenleg tünetmentes. Előre is öszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Lakos András válasza lyme témában

Biztos, hogy nincs Lyme-kórja, a felírt gyógyszer rossz választás, az alkalmazott dózis ugyancsak. Küldjön jó minőségű fényképet az [email protected]

Kérdés: 2015. január 12., 19:44; Megválaszolva: 2015. január 12., 20:05
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat