Crohn betegség és kiugró vérnyomás

A férjem április óta egyre sűrübben rosszul van. Fölmegy a vérnyomása (195/100) pedig alapból mindíg alacsony (110/65) . Elszürkül, hányingere van, feje fáj, nagyon rossz a közérzete. Voltunk már kardiológián, urológián és gasztroenterológián ahol megállapítottak állítólag kisebb problémákat. Pl. enyhe crohn- betegséget amire PENTASA 2g retard granulátumot kapott. Sajnos a rosszullétei ugyanúgy előjönnek. A hasi CT -n találtak egy 5mm es epekövet, a veséjében pedig cisztákat. Nem tudjuk, merre induljunk mert ijesztőek a rosszullétei. Azt szeretném kérdezni, hogy a crohn betegség okozhat-e ilyen kiugró vérnyomást és rosszullétet? Előre is köszönöm válaszát és boldog új évet kívánok Önnek Köszönettel: Kisné Anna

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza Crohn témában

Abszolút nem jellemző tünetei a fent leírtak a Crohn-betegségnek. Az életkor sem lenne egyébként a Crohn betegségnek megfelelő.

Kérdés: 2014. december 31., 15:03; Megválaszolva: 2015. január 01., 09:40
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina