Gyulladt makk

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a problémám, hogy a makkom begyulladt. Nagyon piros és enyhe fájdalmat is érzek, nem viszket. Korábban is pirosas volt ez a terület, de ezt annak tudtam be, hogy a rövid fitymafékem miatt jobban dörzsölődik mint másutt, de most még pirosabb lett és fellépett az enyhe fájdalom is. Rendesen tisztálkodom és cukorbetegségem sincs, nemi életet nem élek még. Az urológiára január közepére kaptam időpontot. Az lenne a kérdésem, hogy mi okozhatja ezt a gyulladást, pirosságot? Esetleg a rövid fitymafék? Vagy valami féle gombás megbetegedés? Mit tudnék tenni addig amíg eljutok a megfelelő szakorvoshoz? Válaszát előre is nagyon köszönöm! (Fénykép mellékelve)

Dr. Papos István válasza Gyulladás témában

Javasolt kamillás áztatás, Betadin kenőcs használata.

A gyulladást számos dolog okozhatja, javasolt urológiai vizsgálat, amennyiben panaszai nem műlnak.

Kérdés: 2014. november 23., 12:34; Megválaszolva: 2014. november 23., 13:53
Kérdések és válaszok: Egyéb
Végbélsipoly
Tisztelt Dokror nő/ Doktor úr! A kérdésem az lenne,hogy enyhén begyulladt végbélsipollyal szabad e repülővel utazni? Válaszát előre is...
Mi lehet a betegségem okozója és...
Tisztelt DR ÚR EGÉSZ ÉLETEMBEN VALAMI GYULLADÁSBAN TARTJA A TESTEMET JOBBÁRA A BELEKET (BŰZÖS SOK GÁZ KÜLÖMBÖZŐ ÁLLAGÚ SZÉKLET) ÉS A LÉGUTAT...
Bakterológia
Tisztel Doktor Úr! Párommal lombikprogramban veszünk részt. A tavaly novemberi lombik előtt, - a szükséges vizsgálatok elvégzésekor - bakteriális...
Bakteriális fertőzés
Tisztelt Doktor Úr! December közepén kezdődött a bakteriális fertőzésem, mely szexuális együttlét alatt hüvelybemenetkor és közben iszonyúan...
Mi lehet a baj? Hüvelyi elváltozás...
Tisztelt Doktor Úr! Olyan visszatérő problémával fordulnék önhöz, ami megkeserít egy ideje. 3-4 havonta körülbelül a hüvelybemenetem...