• Mi a megoldás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Udv. 17 eves vagyok, rendszeresen edzek atletizalok sprinter vagyok, edzotarsam a baratnom szinten velem egy idos:) nagyon szeretjuk egymast, nagyon bizik bennem, en viszont nem tudok annyira megbizni bennem mint ő, ha en elmegyek bulizni ő nem aggodik, es viszont aggodom hogy valami gond lehet hogy elcsatan egy csok egy masik szemelyel, pedig azt is tudom hogy soha nem tudn megcsalni mert szeret es fel evsoran meg nem volt aemmi gond csak en agggodom ha elmegy barhova es eltudnak bizonytalanitani ha valamit hallok rola ami nem ugy van, es a baratnom is eltud neha bizonytalanitani neha szavakkal, es elmondtam ezt nekinis hogy bizalom hianyom van, es hogy oldjuk meg mert ez nem mukodik hogy folYton feltekeny vagyok meg bemeselem magamnak hogy mivan ha.... Ezert fordultam o hoz hogy milyen modszerrel tudjuk ezt a kapcsolatot a bizalom oldalarol 100% ra megbizhatova tenni en felolem, mirol beszeljek vele hogy tudasodjon bennem hogy Jogy bizom benne. Varom a valaszat, koszonom, udv!

        Kovács Piroska válasza a féltékenység témában

        Kedves Fiatalember! A féltékenység vagy a bizalomhiány nem párkapcsolati probléma, bár a kapcsolatban jelentkezik és szörnyű negatív hatással van a másik félre! Ez a Te problémád, a Te személyiségedből fakad. Tehát nem közösen kell megoldani, hanem neked kell dolgozni magadon, amihez fordulj szakemberhez (iskolapszichológus, sporpszichológus, hiszen ez a teljesítményedet is erősen korlátozhatja, nevelési tanácsadó vagy magánrendelés). Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu


        Kérdés: 2014. szeptember 13., 10:02; Megválaszolva: 2014. szeptember 22., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: