Féltékenység

Tisztelt Doktor Nő! Az én problémám számomra összetett. A feleségemet 7 éve ismerem, illetve házasok vagyunk 6 éve. Körülbelül 4 évvel ezelőtt kapott e-mailt egy régi ismerősétől, miszerint szeretne összejönni vele, szó szerint szerelmet vallott neki. Ekkor mondtam neki írjon neki álljon le te már házas vagy. Nem tudom írt-e neki. Most pár hónapja a facebook-on megint írogatnak egymással, de a feleségem nem árulja el, hogy mit. Egyszer mikor véletlen megnéztem a telefonját, pedig nem szoktam, láttam hogy azt írta a feleségemnek, hogy én is szeretlek. Rákérdeztem, állítólag véletlen írta. Szívecskés képeket küldözgetnek egymásnak. ez csak 1-2 amit elcsíptem. Ki tudja mit írnak egymásnak. Sajnos tudom magamról, hogy nagyon féltékeny vagyok. Az előző kapcsolataim mind megcsaltak, lehet ezért. Van egy 3 éves gyönyörű szép kisfiúnk, és a feleségem is nagyon szép. A kapcsolatunk kezd tönkremenni, de nem akarom elveszíteni őket. Ő már nem bízik sajnos bennem. Mikor kérdezek róla hogy írtak-e egymásnak, majdnem mindig össze veszünk. A kérdés, hogy tudna-e nekem valamilyen tanácsot adni hova mennyek, mit csináljak? Szeretném, ha ő is, és én is bíznánk egymásban, és ne lennék ennyire féltékeny. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Egy kétségbe esett Férj/Apa

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza féltékenység témában

Tisztelt Kérdező,

Egyéni - és párterápiás lehetőség is felmerül, melynek során tisztázni lehetne féltékeny alaptermészetének hátterét, illetve kapcsolati problémáikat. Az is tisztázásra szorul, hogy felesége miért tartja fönn a gyanakvást, és miért nem hajlandó őszintén beszélni Önnel a kialakult helyzetről. A féltékenységről, általánosságban talál egy cikket a weboldalamon: http: //harmoniamuhely.hu/a-feltekenyseg-moge-nezve/.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. február 24., 10:48; Megválaszolva: 2015. február 24., 12:39
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom
Éjszakai izzadás