Étkezés közben 200 lett a pulzosom

Tisztelt Doktor "Úr, Hölgy" Azzal a problémával fordulok, mivel nagyon tanácstalan vagyok. Sportolás után, vacsorához készültem vacsora közben pizzát ettem, hirtelen felgyorsult a pulzusom 200 fölé is, étkezéskor jelentkezik. Elvoltam kivizsgáltatni magamat, holter ekg, ttekg, terheléses ekg, ultrahang negatív. Rájöttem arra miután nem fogyasztok olyan ételt amiben ízfokozó van akkor probléma mentes vagyok. Ettől függetlenül több labor vizsgálat során megállapították állandóan magas a bilirubin szintem 36/34/44. bal HDL kol: 0.99, MCV 82/84/82 mértek. Illetve jobb oldalon néha tompa szúrásokat érzek, mellette remeg a szempillám, kezem van mikor ágyban fekve érzem a remegést, vizeletem sötét sárga, van mikor égő érzés társul hozzá, színű van mikor egész barnás büdöskés, magasabba a vérnyomásom, nyugtalan vagyok, tarkóm fáj. Feledékeny vagyok, zavarodott. Mi lehet a bajom? Hová forduljak? Kivel lehetne konzultálni? Akár maszek úton is! Szeretnék újra futni, és teljes értéket élni, de a betegségem miatt félek sportolni. Várom mielőbbi válaszát. Köszönettel B. Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza kivizsgálás témában

Kedves Kérdező!

Az emelkedett bilirubinszint megállapítása önmagában nem elégséges, meg szokás nézni a direkt és indirekt bilirubin szintet is, ennek alapján lehet eldönteni, hogy kell-e további vizsgálat. A HDL koleszterin értéke és az MCV még a normál tartományon belül van. A sötét vizelet koncentráltságot jelez, valószínűleg nem fogyaszt elég folyadékot. Csináltasson vizeletvizsgálatot, hogy esetleges húgyúti fertőzést ki lehessen zárni. A magas vérnyomását kezeltesse. A vacsora során észlelt 200-as pulzusértéket nem igazán értem, ha a Holter nem mutatott ki semmi kórosat, felmerül, hogy vagy pánik roham okozta vagy a mérés volt pontatlan. A remegése, zavarodottsága inkább szorongásos betegségre utal. Nem látom akadályát, miért ne sportolhatna.

Kérdés: 2013. január 31., 13:48; Megválaszolva: 2013. február 04., 08:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
gyomortükrözés indokolt-e
Tisztelt Doktor Úr! Beutalót kaptam gyomortükrözésre ezekre a panaszokra: Tej, főként laktóz érzékenység, hasmenést okoz. Panaszolom a reggeli...
hova forduljak
Jó napot doktor ur! 15 éves korom ota kezdtem el kutatni a választ a rejtélyes fájdalmamra.7 éves koromba kezdődött a focipályán.belerugtam a...
TUDATLAN! 2 HÓNAP KÓRHÁZ UTÁN...
Tisztelt Dr-nő, (vagy) Dr-Úr! 10 éve volt szív infaktusa, kb március végén, rosszul lett, olyan szinten, hogy,,, kapaszkodva birt csak állni...
Nyelőcsővel lehet a baj?
Pecsétviaszgomba fogasztása