Mellráktól félelem

Üdvözlöm Segítségét szeretném kérni, problémám összetett: a bal mellemben tompa nyomást érzek mindenhol, nem fáj inkább enyhén bizsereg olyan mintha nyomná valami. A gyomorszáj környékén ugyanezt érzem, Stressz hatására erős hónalj és karfájdalmam is van. Tudni kell azt is hogy erős refluxom van rengeteget büfögok faj a gyomorszajam köhögök savanyú száj....stb. A mellem kicsi minden nap kényszeresen figyelem magam nincs csomó sehol és semmi külső jel sem. Nagyon rá vagyok stresszelve figyelem magam. Egy éve voltam mell ultrahangon hasonló problémák miatt ami negatív. Ön szerint lehet ez mellrák? Lehet hogy ez a nem fájdalmas inkább zavaró dolog a bal mellemben a gyomrom miatt van? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza kivizsgálás témában

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján Ön feszült, stresszes. Az emlő alapvető vizsgálata az Ön életkorában a mammográfia, az ultrahang kiegészítő jelleggel végezhető. Ne gondoljon rögtön a legrosszabbra. Ha az egészségügyben visszaáll a régi rend, akkor javaslom, hogy megnyugtatásul történjen mammográfia , esetleg emlő ultrahang vizsgálat. Érdeklődjön hogy jelenleg milyen emlődiagnosztikai rendelések működnek az Ön környezetében, esetleg magánúton van-e lehetőség.

Refluxos panaszai, ha nem múlnak el, gyógyszeresen kezelhetőek.

Kérdés: 2020. április 06., 12:55; Megválaszolva: 2020. április 07., 20:41
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2