• Kefírgomba

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr.Nö/Úr/!

        Egy kérdésem volna.Egy éve született meg a kislányom, és sajos szülés után kaptam egy mélyvénás trombózist. Azóta syncumárt szedek(1mg), napi 6-6-5.Ezzel be állt a vérkémem.sajnos kicsit túlsúlyos vagyok. Ajánlottak egy tej alpú kefírgombát.kérdésem az lenne hogy a gyógyszer melett ihatom-e? Köszönöm! Várom a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a kefír témában

        Kedves Kérdező!

        Én makkegészségeseknek sem szoktam javasolni a kefír hosszú távú fogyasztását, ugyanis a gombák bevitele felborítja a vastagbél bakteriális flórájának egynesúlyát. Természetesen alkalomszerűen, mértékkel fogyasztható, bekalkulálva a magas K-vitamintartalmat.


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-14 10:41:22; Megválaszolva: 2010. február 14., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: