Étkezési probléma

Nincs problémám a súlyommal.56kg 166 cm és 17 éves lány vagyok.sokszor megesett már h nem voltam éhes és egész nap nem ettem de semmi bajom nem volt sose.most viszont már 3 és fél napja nem ettem többet egy fél pirítósnál és 2 virslinél.egyszerűen nem voltam éhes, amikor meg elővettem az ételt h eszek nem bírtam egy falatnál többet megenni de nem értem mért. Az éjszaka és napközben is rosszul lettem, ilyenkor ziháltam elzsibbadtak a karjaim és nagyon szédültem.a fülem sípol és mindig fáradt vagyok.lehet ez stressztől? csütörtökön lesz egy előrehozott érettségim de nem érzem magam túlzottan feszültnek miatta.nem tudom mitől lehet ez de tudom h nem jó.mit tegyek? köszönettel cynthia

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza étkezési zavar témában

Kedves Cynthia!

Valószínűleg a stressz miatt nincs étvágya, és emiatt lehetnek a fent leírt tünetei is, az ezáltal okozott vércukor- és a vérnyomáscsökkenés miatt.

Ha nincs is étvágya fontos, hogy igyon elég folyadékot, és a főétkezéseknél akkor is egyen egy-két falatot, ha nem éhes, azért, hogy a nagy napon is tudjon teljesíteni.Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

Kérdés: 2009. május 06., 10:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 12:38
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Koleszterin változás
Tisztelt Doktornő/úr! Minden laborleletem évek óta rendben van, kivéve a koleszterinem. 2021.01.15. értékek (kb 106 kg voltam) Koleszterin: 6,6...
Miért nem tudok életmódot váltani?
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudok életmódot váltani? Többször nekifutok, hogy elhagyom a lisztes, cukros egészségtelen dolgokat, de max 1...
Magnézium szedés
Vérkép eredmények
tanács ekg-műszerrel kapcsolatban