• 5 hete nem bír enni lányom, ha valamit eszik azonnal kihányja, már a leves levét sem bírja

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tanácsát kérném,lányom 18,5 éves, pár éve pánikroham ami, depresszió ja van, most kB 2 hónapja került pszichológushoz, pszcihiáterhez, sajnos a helyzet miatt nehéz lépni, viszont 5 hete nem eszik szinte semmit, minden kijön belőle, leves leve sem marad benne, néha eszik valamit, de nem marad benne, mindennel próbálkoztunk, úgy ígérték 2 hét múlva felvennék egy terápiás központba, addig mit csináljunk? Köszönöm válaszát.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a étkezési zavar témában

        Tisztelt Kérdező, Remélem, sikerült közben előrébb lépni a lánya ügyében. A hányásnak a lelki okon kívül sok más betegség is állhat a háttérben, ezért, - ha ez még nem történt meg, - ki kéne vizsgálni. Ha igazolt a lelki eredet, akkor átmenetileg rendszeres nyugtató szedését javaslom, ez enyhíthet a tüneteken. Emellett nagyon fontos, hogy nehogy kiszáradjon. Ha erre utaló jelek mutatkoznának, akkor ez indokolhat sürgősségi kórházi kezelést. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. április 20., 16:32; Megválaszolva: 2020. április 25., 21:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.