• Húgyhólyag daganat.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Borsónyi nagyságu daganatot távolítottak el műtéttel hólyagomból.Ismétlődhet -e az eset és milyen utókezelés szükséges.

        Dr. Molnár Katalin válasza a húgyhólyagrák témában

        Kedves Beteg, sajnos a leírásból nem tudom,hogy jóindulatú vagy rosszindulatú daganatról van-e szó. Kérem érdeklődjék a szövettani lelet felől,u.i. ebben le van írva. Hólyagtükrözés céljából mindenképpen forduljon urológushoz - a helyi kiújulás megfigyelése céljából,hasi UH,mellkas rtg és labor lenne még ajánlható kivizsgálás.Mindezek eredménye adhat pontosabb választ. Üdvözlettel dr.Molnár Katalin


        Dr. Molnár Katalin
        onkoradiológus

        Dr. Molnár Katalin
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 20., 11:12; Megválaszolva: 2011. október 21., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        CEA labor értékem: 6,99ng/ml(Ref.érték: 0-2,5). Mire utal mi a teendő?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés