Végbélrák műtétbe nem akar beleegyezni

Tisztelt Doktor úr! Párom megkapta a legujjabb ct eredményt. kérem értékelje. A hilusokban, medinastinumba kórosan megnagyobbodott nyírokcsomó nem látható. A tüdőparenchymában gócos, vagy infiltrativ eltérés nincs.Szabad melkasi folyadék nem ábrázolódik. A máj norm. nagyságú, állományban körülírt eltérés nincs. Alép nem nagyobb.homogen. A pancreas mirigyes, területén körülírt eltérés nincs. Wirsung-vagy epeúttágulat nincs. Mellékvesék épek. Mko.jó kiválasztás pangás nincs. Arectum falaaz alsó harmadban mintegy 6 cm es szakaszon körkörösen egyenletlenül megvastagodott. Aperirectalis zsírszövet finoman infiltrált, a kismedencében több apró nyirokcsómo ábrázolódik.Egybütt a hasban, retroperitoneumban kórosan megnagyobodott nyirokcsomó nem ábrázolódik. Szabad hasi folyadék nem látható. A rectum falmegvastagodása kisfokú regressiot mutat. A férjrm nem akar beleegyezni a műtétbe akkor ha ez igy lesz mire számíthatunk csak, hogy el tudjam mondani neki mi lenne a legjobb számára. Köszönöm eddigi segítségét is és a további válaszát is. Nagy Hajnalka 2010-09-06 16:17:56

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza a daganat témában

Férje leletei most nem is olyan riasztóak. A műtét nélkül viszont nagyon nagy bajban lesz, mert a daganat újra nekiáll növekedni, és az életét fogja elvenni. Műtét nélkül ez nem gyógyítható meg.

Kérdés: 2010. szeptember 08., 15:49; Megválaszolva: 2010. szeptember 13., 14:38
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Laboreredmény
Laborleletemben ezek az eredmények magasabbak. (Melldaganat +májáttét) ami már 3 éve stagnált nem kimutatható) L-T-glutamil transzferáz 181 nekem-32...
arilla daganatellenes gyógyszer? a...
Tisztelt Doktornő 2018ban operáltak kódom c5090. jelenleg is azóta ARILLA tbl-t kell szednem. Kaphatom e emellett a covidos oltást mert a kérdőlap az...
Érdeklődnék
Érdeklődnék
Tanácsadás 2