Húgyhólyag

2010.04.19. mütőtték férjemet rosszindulatú húgyhólyaggal. a Klinikákon Gyakorlatilag az egészsége rendben van, viszont a vizelés azóta is igen fájdalmas. Júniusi ellenőrzésen a húgycsőben vérrögöket találtak, amit az orvos átmosott. Azonban a vizelés azóta is fájdalmas. (Fájdalomcsillapító segítségével sikerül) . Ezt én nem érzem rendben lévőnek. Segíteni szeretnék rajta. Ezért szeretnék urológus szakorvossal felvenni kapcsolatot.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kocsis István válasza hólyagrák témában

Tisztelt Olvasónk!

Férjét feltehetően húgycsövön keresztül, endoscopos eljárással műtötték. Ilyenkor a műtét után a hólyagban lévő égetett seb átlagosan két hónap alatt gyógyul be, de agyógyulás el ishúzódhat, könnyebben felülfertőződik baktériumokkal, ilyenkor irritatív tünetek alakulnak ki véres vizelettel. Javaslom, férje keresse fel ismét kezelőorvosát, aki újabb vizsgálat alapján eldönti a további teendőket.

Kérdés: 2010. július 02., 12:40; Megválaszolva: 2010. július 11., 17:38
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Hólyagrákra hajlam?
Édesanyámnál 70 éves kora körül áttét nélküli húgyhólyag-rákot diagnosztizáltak. Kérdésem, hogy ez jelent-e számomra rizikófaktort, nagyobb...
húgyhólyagrák
Apukámnak 1 éve húgyhólyagrákja van. Már 3-szor műtötték mindig kiújult. Most kapott volna injekciós kezelést, ami talán segített volna, hogy ne...
Mit várhatunk?
nagy kiterjedésű hólyagtumort igozoltak, ezért TUTURt végeztek, a szövettani eredmény Carcinoma urotheliale papillare Grade I. pT1 volt. Később TUR...
Hólyagdaganat kezelés-mennyire...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy a hólyagdaganat azon utókezelése, mikor egy katéteren keresztül folyadékot...
Húgyhólyagrák terápia
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Édesapám 67 éves, egy hónapja ultrahanggal húgyhólyagrákot diagnosztizáltak, amit tegnap tükrözéssel meg is...