• Hasnyálmirigy daganat, gyomorfájás, nem tud enni, miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hasnyalmirigy roszindulatu daganat gyomorfajas es evés gondok ami 25kg fogyashoz vezetet most volt epevezetek tagitas mai nap pufadas de miért?

        Dr. Plósz János válasza a hasnyálmirigy daganat témában

        elég tömör a kérdés, ha jól értem, arra kíváncsi, hogy mai nap miért puffadt a has? az epevezeték-tágítás endoscopos beavatkozás, ennek során levegőt kell befújnunk a patkóbélbe, ez okozhatja a beavatkozás utáni haspuffadást (hasnyálmirigy-tumor esetén megjelenlhet szabad hasűri folyadék is, ez is megnövekedett haskörfogattal jár).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. január 10., 13:35; Megválaszolva: 2019. január 10., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: