• Mennyire hízlaló a Sinlac csecsemőknek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kisfiam nagyon rossz evő, 15 hónapos múlt, és kicsivel több mint 9 kg.7 hós koráig mindig evett, aztán azóta csak szenvedünk vele.sztem a foga miatt, mett akkor jöttek ki az első fogai.Dr nőnk Sinlac-ot írt fel neki, h.attól majd hízik a súlya. Akkor lesz eredménye a hízásnak vagy nem? reggel és este kap belőe pépet, kb.1, 5dl-ert eszik meg belőle R-E, és napközben is szoktam gyümölcsbe tenni.válaszát köszönöm előre is:egy aggódó anyuka

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a csecsemőtáplálás témában

        Kedves Kérdező! Mindegyik tápszer egyformán hízlal, nem feltétlenül a Sinlactól fog hízni, bár valóban jobb, mint ha tejet inna. Ha sokat mozog és úgy több mint 9 kg, és emellett nincs betegsége, akkor nincs oka Anyának aggodalomra.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. szeptember 29., 15:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 16:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! A kérdésem az lenne, hogy van egy újszülött fiam 13 napos, akit elvittem a házi gyermekorvoshoz aki megállapította hogy túl nagy a kutacsa, ezért Eurovit D vitamint írt fel, eddig értem is, csak hogy napi 5 csepp adagolást...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos